Portugal-tur

Lørdag 19. september: Etter ankomst Lisboa sjekket vi inn på Hotell Altis Grand Hotel, med felles middag på takterrassen.

Søndag 20. september: Vinsmaking hos Jose Maria Fonseca i Setubal. Videre reiste vi til byen Evora, som har en rik historie. Vi spiste felles middag i Evora, før vi returnerte til Lisboa og hotellet.

Mandag 21. september: Guidet rundtur i Lisboa, før felles lunsj. Ettermiddagen og kvelden var fri til å utforske Lisboa på egenhånd.

Tirsdag 22. september: Formiddag i den fantastiske byen Sintra, som ligger litt vest for Lisboa. Felles lunsj. Vinsmaking hos Chacopalha.

Onsdag 23. september: Vi reiste mot Porto. Stopp i universitetsbyen Coimbra. Vinsmaking hos produsenten Messias i Mailhada. Ankommet Porto sjekket vi inn i på det sjarmerende Hotel Castelo Santa Catarina i Portos sentrum.

Torsdag 24. september: Etter frokost en guidet rundtur i Porto. Besøk hos portvinsprodusenten Grahams, med informasjon, smaking og etterfølgende god lunsj.

Fredag 25. september: Buss til Dourodalen. Vinsmaking hos produsenten Quinta do Crasto med en etterfølgende lunsj med fantastisk utsikt over Duorodalen. Deretter reiste vi til den andre siden av dalen og sjekket inn på Hotel Placido i Tabuaco

Lørdag 26. september: På formiddagen båttur på elven Douro, med utgangspunkt i Pinhao. Om ettermiddagen vinsmaking hos den svenske produsenten av Quinta de la Rosa, med smaking, felles middag på terrassen, og der vi avsluttet med tradisjonell beintråkking av druer.

Søndag 27. september: Fra Douro reiste vi tilbake til Lisboa. Stopp i Tomar, byen med mange severdigheter. Underveis felles lunsj, før hjemreise fra Lisboa airport.