Aktiviteter i 2013

Fredag 18. januar 2013: Nyttårsmøte : Munnskjenkene går i Kloster

Munnskjenkene har feiret sin første felles Nyttårsmiddag – med masse levende lys og sakral gregoriansk musikk i Klosteret Restaurant – en av Oslos mest romantiske restauranter. En stemning, en stil, et sted … ?! Nydelig mat og gode viner. Det var vel stor enighet om at en ny og lovende tradisjon med “Nyttårsmiddager” herved var innledet …?

Torsdag 14. mars: Årsmøtet med årsmøtemiddag.

Munnskjenkenes årsmøte ble som de siste års gode tradisjon tilsier, holdt i de stemningsfulle lokalene i vårt hovedsete på Schafteløkken.
Etter et dynamisk Årsmøte fulgte neste del av programmet – vinsmaking ledet av Erik Rasmussen, fra firmaet Red & White. En smaking han innhyllet i en fyldig presentasjon av utviklingen i eget firma, og dessuten satte i sammenheng med endringene av Vinmonopolet.

Red & White representerer bl.a. vinhuset Paolo Leo som vi skal besøke på vinturen til Puglia. Smakingen omfattet noen av de velsmakende vinene til årsmøtemiddagen samt ytterligere 3 andre viner fra «forskjellige smakshjørner». Det ble en spennende smaking som lover godt for hva vi kan ha i vente i Puglia.!

Tirsdag 7. mai: “Vårslepp”, Schafteløkken.

Fredag 14. juni: Sommermøtet, Sarbuvollen, Høvik Seilforening.

Torsdag 22. august: Byvandring med tema “Silke og krydder”, på Tøyen/Grønland.
27 deltagere hadde en flott tur i kvelds-solen. Linda, Ulla og Gerd fryder seg over søtsakene i et pakistansk bakeri. Høi stemning i Hai Cafe  med nydelig ” hot ”  mat.

September/oktober : Vinreise til Puglia.
Les mer her : Vinreise til Puglia 2013

Tirsdag 12. november: Portvinsmøte, Schafteløkken.